banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Filede Play - Off Maçları Başladı..!
banner98

Kadınlar Liginde klasmanı ikinci tamamlayan Doğu Akdeniz Üniversitesi, Vakıflar’ı kendi sahasında konuk etti ve maçı 3-0 kazanarak üç maç kazanım esasına göre oynanan seriye 2-0 yaparak finale çok yaklaştı.

YDÜ erkeklerde galip: 0-3

Erkekler Ligi’nde ise Lala Mustafa Paşa Spor Salonu’nda dün gece Yakın Doğu Üniversitesi deplasmanda karşılaştığı Doğu Akdeniz Üniversitesi’ni 3-0 yenerek üç maç kazanım esasına göre oynanan seride durumu 1-1’e getirmeyi başardı.

Bu gece 2 maç var

Kadınlarda klasmanı lider tamamlayan Lefke Avrupa Üniversitesi Karpaz Gate Mamina’yı bu gece konuk edecek. LAÜ rakibi karşısında seriye 1-0 lık üstünlükle başlayacak.

Erkekler Ligi’nde klasman lideri Gazimağusa Belediyesi Çamlıkspor evinde play-off’a 4.sırada giren Vakıfları konuk edecek. Mağusa Arena’da bu gece oynanacak olan serinin ilk maçı saat 19.00’da oynanacak ve Çamlıkspor seriye 1-0 üstünlükle başlayacak.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75