banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

DAÜ Çifte Şampiyon..!
banner98

Voleybol Yıldız kızlar final serisi ikinci maçında doğu Akdeniz Üniversitesi Yeni Erenköy Belediyesi'ni kızlarda ve erkeklerde yenerek çifte şampiyon oldu.

Pazartesi akşam oynanan maçı da DAÜ hem kızlarda hem erkeklerde kazanarak seride 1-0 öne geçmişti.

Bu akşam oynanan karşılaşmada kızlar da Doğu Akdeniz Üniversitesi rakibi Yeni Erenköy Belediyesi'ni yenerek şampiyonluk elde ederken erkekler maçında da Doğu Akdeniz Üniversitesi 3-2 galip gelerek erkekler kupasının da sahibi oldu.

Erenköy Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmalar sonrasında düzenlenen ödül töreninde şampiyon Doğu Akdeniz Üniversitesi ve 2. Olan Yeni Erenköy Belediyesi takımlarına kupa ve madalyaları Voleybol Federasyonu başkanı Enver Kaya ve yönetim kurulu üyesi Hasan Zabitoğlu tarafından verildi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
DAÜ Çifte Şampiyon..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75