banner108
Öne Çıkanlar Kapanış Turnuvasında Şampiyon Gingi.. Pazarı bekliyor..! Ocak farklı kazandı..! (6-1) Hamitköy start veriyor..! Yılmazköy Şampiyon..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Akın; “Motivasyon Bitti, Yeni Arayışlar Gerekli”
banner98

Osman Akın, oyuncularının birçok kez şampiyon olduğunu ve artık farklı bir şeyler denenmesi gerektiğini vurguladı. Akın” Ülkemiz sporcularını motive etmek zor. Şampiyon olduktan sonra yemek yenilip, kutlama yapılıyor ve ardından sezon kapanıyor. Ülkemizin şampiyon olan takımı en azından Türkiye’ye bir turnuvaya veya maç yapmaya gönderilse şampiyon olmanın anlamı daha büyük olur ve sporcularımıza bir motivasyon kaynağı yaratmış oluruz.

Çamlık Spor Kulübü Erkek Voleybol kaptanı Öktem Nesimi ”yıllardır ülke voleybolcularımız bir motivasyon arayışı içinde. Takım sayılarımız ve voleybolcu sayılarımız git gide azalıyor. Bu durumun tersine çevrilmesi adına sporcuların motivasyonu artırılması önemlidir. Benimde önerim ambargoları kıramıyorsak en azından yurtdışında gidip veya yurtdışından gelen takımlar ile maçlar ya da turnuvalar yapılıp sporcularımıza değişik ve farklı ortam hazırlamak. Aynı zamanda şampiyon olan takımıda maddi destek sağlanırsa bu da bir motivasyon kaynağı olabilir. Bence yalnız Çamlık Spor değil bütün voleybolcular aynı sıkıntıyı çekmektedir. Bizim önerimiz bütün takımlar ve ülke voleybolu adınadır.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75