banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı.. Miniklerle Anılıyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

3 Yıldızımız Dünya Arenasında..!
banner98
 



Antalya da yapılacak olan FİVB Dünya Plaj Voleybolu Şampiyonası 15 Mayıs Pazar günü tamamlanacak. Göstermiş oldukları başarılı performans ile Türkiye Plaj Voleybolu Milli Takımına şeçilen Kemal Şah ,Devrim Alibaba ve Aliosman Nurettin Dünya arenasında başarılı olabilmek için mücadele verecek.. Geçen yıl 1 bu yıl ise üç başarılı gencimizin böylesine büyük bir organizasyonda yer alacak olması ülke sporu adına büyük bir gurur oldu. Dünya Plaj Voleybolu Şampiyonası müsabakalarının kura çekim işlemleri bugün belli olacak. Sporcularımız yapacağı müsabakalar eşleşme sonrası belli olacak.

 

Enver Kaya’dan başarı dileği

“Kaya” FİVB Dünya Plaj Voleybolu Şampiyonası, plaj voleybolu için en üst organizasyonlardan bir tanesidir. Geçen yıl bu organizasyonda bir gencimiz yarışma başarısı gösterirken bu yıl bu sayının 3 ‘e yükselmesi bizleri fazlası ile gururlandırmıştır. Hedeflerimizi gerçekleştirmenin onur ve gururunu yaşıyoruz. Kemal Şah, Devrim Alibaba ve Aliosman Nurettin’e bu organizasyonda başarılar dilerken onların iyi bir performans ortaya koyarak dünya da söz sahibi ülkelerle mücadele edeceklerine inancım tamdır. Yolları açık olsun.

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75