banner108
Öne Çıkanlar Kapanış Turnuvasında Şampiyon Gingi.. Pazarı bekliyor..! Ocak farklı kazandı..! (6-1) Hamitköy start veriyor..! arenasporkolik
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

3 Turnuva 3 Şampiyonluk..!
banner98

Ülkemiz başarılı voleybolcusu Merve Çelebi Manavgat’ta da kürsünün zirvesinde yer aldı. Merve ve partneri Bahanur bu sezon katıldıkları üç TVF Pro Beach turnuvasını da şampiyon tamamlayarak çok önemli bir başarıya imza attılar.

Merve/Bahanur ikilisi bu sezon Sinop ve KKTC etaplarının ardından 12-14 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen 2019 TVF Pro Beach Tour’un dördüncü ve son ayağı olan Manavgat Etabı’nda da şampiyonluğu kimseye kaptırmadı.

Finalde ülkemizin diğer bir başarılı voleybolcusu Buğra Eryılmaz ve partneri Burcu ile karşı karşıya gelen Merve/Bahanur ikilisi karşılaşmayı 2-1 kazanarak şampiyonlukla başladıkları sezonu yine şampiyonlukla kapattılar.

banner116
Anahtar Kelimeler:
3 Turnuva 3 Şampiyonluk..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75