banner108
Öne Çıkanlar YDÜ arenasporkolik Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Talisca'nın Yerine PAOK'un Yıldızı Pelkas..!
banner98

Kartal'da sıcak saatler yaşanıyor... Beşiktaş'tan ayrılan Talisca'ya Manchester United talip oldu. Bu oyuncu ile Liverpool da ilgilenmesine rağmen M.United'ın bir adım önde olduğu öğrenildi. Beşiktaş Yönetimi, Talisca'nın yerine Yunanistan ekibi PAOK'ta forma giyen Dimitrios Pelkas'ı listenin başına aldı.

BU SEZON 12 GOL KAYDETTİ

Bu sezon PAOK'ta 3. sezonunu yaşayan 24 yaşındaki Yunan futbolcu 37 resmi maçta forma giyerken fileleri 12 kez havalandırdı. 10 numara pozisyonunda görev yapan Pelkas'ın yıldızı giderek parlıyor.

FRİKİKLERİ ÇOK İYİ KULLANIYOR

Talisca gibi frikik atışlarını çok iyi kullanan Pelkas uzaktan mermi gibi şutlar atmasıyla tanınıyor. Yunanistan futbolunun parlayan yıldızı olarak gösterilen Pelkas süratli bir oyuncu olarak da dikkat çekiyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75