banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Ocak
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Spor Dairesi Tesislerini Açtı..!
banner98

Spor Dairesi gerekli hijyen koşullarını alarak sadece lisanslı performans sporcuları için spor tesislerini açtı.

Spor Dairesi Müdürü Fuat Tek, yaptığı açıklamada açık alanda bireysel ve temassız şekilde olacak şekilde antrenmanlara izin verdiklerini söyledi.

Tek yaptığı açıklamada Atletizm, Atıcılık, Bisiklet, Binicilik, Okçuluk, Tenis, Golf, Triatlon ve Model Uçak gibi bireysel temassız ve açık alanda yapılan faaliyetlere dünden itibaren izin verildiğini ve daire olarak da bu sporcuların kullanacağı tesisleri dün itibarıyla hizmete açtıklarını kaydetti.

“Türkiye Milli Takımına çağrılan veya Türkiye şampiyonasına katılacak, Türkiye barajını geçen bireysel branşlar için de Spor Dairesi olarak bir çalışma yaptık. Sağlık bakanlığına gönderilen çalışma ile ilgili sonuç bekliyoruz” diyen Fuat Tek Türkiye barajını geçen ve Türkiye şampiyonasına gidecek yüzücülerin havuzda antrenman yapmaları için de Sağlık Bakanlığı ile görüştüklerini ve cevap beklediklerini kaydetti.

Spor Dairesi Müdürü Fuat Tek Cimnastik, Masa Tenisi, Badminton gibi spor branşları için de girişimler yaptıklarını belirterek “en çok üzerinde durduğumuz sporlardan biri de Fitness. Bu konuda sporcuların sürekliliği söz konusu o yüzden bu konu üzerinde de hassasiyetle çalışıyoruz” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75