banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Esentepe Hamitköyü Kasım ile Vurdu.. (12) Gönyeliye acımadı (61) Göçmeni Vura Vura Yıktı.. (24)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Karantinadan Çıktı, Aslan'a Hayat Verdi..! (0-1)
banner98

Son haftalarda aldığı kötü sonuçlar nedeniyle şampiyonluk yarışında yara alan Galatasaray, Fraport TAV Antalyaspor'a konuk oldu.

Antalya Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısında çok sayıda gol pozisyonu bulan konuk Galatasaray, Antalya kalecisi Boffin'i geçemedi ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

Ev sahibi Fraport TAV Antalyaspor’un Alman yıldızı Lukas Podolski, 59. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart gördü ve takımı 10 kişi bıraktı.

Eksik kalan rakibi karşısında baskısını artıran Galatasaray, koronavirüs karantinasından yeni çıkan ve kadroya son anda dahil edilen Mısırlı forveti Mustafa Muhammed'le 77. dakikada 1-0 öne geçti.

Ev sahibi ekipte maçın uzatmalarında Fedor Kudryashov ikinci sarıdan kırmızı kart gördü ve takımını 9 kişi bıraktı.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve sarı-kırmızılı ekip, sahadan galibiyetle ayrıldı.

Bu sonuçla puanını 69'a çıkaran Galatasaray, zirve takibini sürdürdü. Akdeniz temsilcisi ise 42 puanda kaldı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75