banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Galatasaray Transfer'de Bombayı Patlattı..! Arkadiusz Milik Galatasaray'da..!
banner98

Galatasaray, Gomis ve Eren Derdiyok'un yerini İtalya'dan Napoli'nin süperstarı Arkadiusz Milik ile dolduruyor.! Son dakika transfer haberine göre Galatasaray, Napoli ile Arkadiusz Milik transferi konusunda büyük aşama kaydetti. 2016 yılında Ajax'tan tam 32 milyon euroya Napoli'ye getirilen Milik için imkanlarını seferber eden Galatasaray yönetimi, Napoli'yi Milik'in kiralanması konusunda ikna etmeyi başardı. Fatih Terim'de transfer için İtalya bağlantılarını kullandı.

ASLANA 32 MİLYON EUROLUK GOLCÜ!

Geçtiğimiz sezonda Napoli'de sadece 15 maça çıkabilen ve bu maçlarda da 5 gol atma başarısı gösteren Arkadiusz Milik, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olması ve kadroda ilk 11 garantisinin olması sebebiyle transfere sıcak bakıyor. Galatasaray, Arkadiusz Milik'e yıllık 3.2 milyon euro önerecek. Napoli'de de buna yakın bir yıllık ücret kazanan Arkadiusz Milik, Türkiye Ligi'nde oynamaya sıcak bakarsa transfer an meselesi.

Galatasaray'ın Arkadiusz Milik'i ikna etmesinin ardından Dünya Kupası'nda Polonya kadrosunda yer alan Milik'in turnuva dönüşü İstanbul'a gelerek sağlık kontrollerinden geçirilmesi ve resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Galatasaray'ın Napoli'ye Milik için ne kadar kiralama bedeli ödeyeceği ise henüz bilinmiyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75