banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Ocak
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Galatasaray'dan İmza Şov..!
banner98

Türk Telekom Stadyumu’nda düzenlenen imza törenine, yeni transferler Gedson Fernandes, DeAndre Yedlin, Henry Onyekuru, Mustafa Muhamed’in yanı sıra; başkan Mustafa Cengiz, ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ve başkan yardımcıları Yusuf Günay ve Kaan Kançal da katıldı. Toplantıda yeni transfer Halil Dervişoğlu ise yer almadı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz yaptığı açıklamada, “Allah utandırmasın, nokta transferler, fırsat transferleri. Limitler içinde kalmaya çok büyük hassasiyet göstererek çifte sözleşme yapmadan net yaptığımız transferlerdir. Öncelikle bu transferlerimize tek tek teşekkür ediyorum. Bütün oyunculara bizleri seçtikleri için teşekkür ediyorum. Futbolcu köle değildir. Yüksek fiyatlar vererek alabileceğiz insanlar değil bunlar. Herkes karakter sahibidir. Bu yüksek karakterlere çok teşekkür ediyorum. Galatasaray’ı seçtiler, bu çok önemli. Dünyanın en büyük camialarından biri olan Galatasaray’ı seçtikleri için tek tek teşekkür ediyorum, Allah utandırmasın. Türkiye’de mücadele eden herkes çalışır mevcut durumu en iyi hale getirmek için uğraşıyor, bu Galatasaray’a özel bir şey değil. Manavdan alır gibi şunu al, şunu sat. Arkadaşlar ihtiyaçlar sınırsızdır. Yok öyle bir dünya. Ben her istediğimi alırsam diğer takımlara bir şey kalmaz. Bu anlamda bu yüzden cennet vardır. Tabii ki çok istiyoruz. Bugün mesela baskette istediğimiz gibi transfer yapabiliyoruz ama futbolda yapamıyorsun. Sınırlamalarınız var. Bu sınırlamalarız sadece TFF, UEFA, FIFA değil bağımsız denetim kuruluşları var. Ali’yi alayım, 20 milyona satayım, yok öyle bir şey. Bizim kadromuzdaki bütün futbolcular çok değerli. Yeter ki dürüstçe, mertçe, açıklıkla; altını çiziyorum şeffaflıkla mücadele edilsin. Öyle lafla şeffaflık olmaz. Biz buna sonuna kadar riayet ediyoruz. Cevaplamayacağımız hiçbir sorumuz yok.” diye konuştu.

Başkan Cengiz ayrıca, hayatını kaybeden Ahmet Keskinkılıç için ise “Hocamıza, ailesine Galatasaray camiasına başsağlığı diliyorum. Unutulmaz bir isim, Allah rahmet eylesin.” dedi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Galatasaraydan İmza Şov..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75