banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Kazanmak istiyorlar Ralli Şampiyon Melekler Kupası Yeni Erenköy ve Polatpaşanın.. Emre Kaplan Ve Ege Erülkü
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Galatasaray'a Bir İyi Bir Kötü Haber..!
banner98

Galatasaray’da yeni transfer Gedson Fernandes’in karantina süreci bitti. Tüm testleri negatif çıkan Portekizli oyuncu, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Fernandes'in Aytemiz Alanyaspor ile Türkiye Kupası'nda oynanacak maçın kadrosunda yer alması bekleniyor.

22 yaşındaki orta saha 83 numaralı formayı giyecek.

Marcelo Saracchi'den kötü haber

Marcelo Saracchi'den ise sarı-kırmızılılara kötü haber geldi.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda oynanan Fenerbahçe derbisinde sakatlanarak oyundan çıkan Uruguaylı sol bekin tetkikleri yapıldı

Alınan sonuçlarda sol üst arka adale grubu "biceps" kasında ikinci derece zorlanma, kanama ve kısmi yırtık tespit edilen Marcelo Saracchi'nin tedavisine başlandı. 22 yaşındaki oyuncunun en az 3 hafta forma giymesi beklenmiyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75