banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Lefke
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçe'nin Teknik Adamsızlık Süresi Doluyor..!
banner98

Fenerbahçe, teknik direktör Ersun Yanal ile yolları ayırdıktan sonra takımı kulübün kadrolu antrenörlerinden UEFA A Lisans sahibi Zeki Göle'ye emanet etti.Sarı lacivertliler Göle yönetiminde çıktığı maçlarda, bir beraberlik bir de yenilgi yaşadı.

Teknik adam ayrılığı yaşayan futbol takımları, talimat gereği iki hafta boyunca Pro Lisansı olmayan teknik direktörü olmadan sahaya çıkabiliyor. Fenerbahçe, Hes Kablo Kayserispor maçı öncesinde Pro Lisanslı bir antrenör ile sözleşme imzalamak zorunda. Aksi halde Türkiye Futbol Federasyonu'ndan ceza gelebilir.

Şu anda kulüpte antrenör olarak görev yapan Zeki Göle'nin yanı sıra Fatih Yıldız ve Volkan Demirel'in de Pro Lisansı bulunmuyor. Hali hazırda altyapı direktörlüğü yapan Serdar Dayat Pro Lisans sahibi. Dayat, istenildiği takdirde sezon sonuna kadar sorunsuz ve talimatlara uygun bir biçimde takımın başında maça çıkabilir.

Kulüp bünyesinde daha önce çalışıp altyapı direktörlüğü yapan Şenol Çorlu'nun da Pro Lisansı bulunuyor.

Sarı lacivertli yönetim, tüm seçenekleri değerlendiriyor

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75