banner108
Öne Çıkanlar Hala Sultan Türkiye İkincisi.. BAŞKENTLER BİR KEZ DAHA BİRLEŞECEK..! Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçe'de Savunma Sorunu..!
banner98

Sarı lacivertlilerin stoperleri geride kalan bölümde 6 penaltıya neden oldu.

Fenerbahçe'de Lemos, Tisserand ve Serdar Aziz 13 haftada 2'şer penaltı yaptırdı.

Bu sezon Süper Lig ve Avrupa'nın beş büyük liginde stoperleri sarı lacivertlilerden daha fazla penaltı yaptıran bir takım bulunmuyor.

Fenerbahçe'de yapılan 6 penaltı 5 maçta gerçekleşti.

Erol Bulut'un öğrencileri, bu karşılaşmaların 3'ünden galip ayrılırken, diğer iki maçı ise kaybetti.

Fenerbahçe'nin kazandığı mücadelelerde kaleci Altay, arkadaşlarını kurtaran isimdi.

2-1 üstün bitirilen Fatih Karagümrük maçında ilk penaltı golünü engel olamayan genç eldiven, ikinci penaltıda Sabo'ya dur diyerek, takımına üç puanı getirdi.

Denizli deplasmanında da Murawski'ye penaltıdan gol atma izni vermeyen Altay Bayındır, takımının galibiyetinde baş rol oynadı.

Fenerbahçe, Göztepe deplasmanında penaltıdan gol yemesine karşın maçı 3-2 kazanırken; Yeni Malatyaspor ve Gaziantep Futbol Kulübü maçlarındaki penaltı golleri, sahadan puansız ayrılmanın nedenlerinden oldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75