banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor YDÜ Protokol İmzalandı.. MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Erol Bulut'tan Zorunlu Değişiklik..!
banner98

Koronavirüs testi pozitif çıkan Enner Valencia da karantina sürecini Ekvador'da geçiriyor. 31 yaşındaki oyuncu, ülkesinde iki test daha olacak.

Valencia, test sonuçları negatife döndükten sonra Türkiye'ye gelecek. Fenerbahçe, 11'in iki değişmez ismi Gökhan ve Valencia'dan Başkent'te yararlanamayacak. Gökhan Gönül'ün yerine Nazım Sangare'nin görev yapmasına kesin gözle bakılıyor.

Teknik direktör Erol Bulut'u düşündüren konu ise Enner Valencia'nın yerine kime şans vereceği. 45 yaşındaki çalışırıcının ilk tercihinin, Mame Thiam olması bekleniyor. Süper Lig'de geride kalan 8 haftada 5 kez 11'de sahaya çıkan Senegalli oyuncu, formaya yakın gözüküyor.

Erol Bulut'un gündemindeki diğer oyuncular Papiss Cisse ve Diego Perotti. Arjantinli oyuncunun son durumuna bakıldıktan sonra kadro şekillenecek.

Erol Bulut'un, oyuncularının milli takım kamplarından dönmesiyle yapılacak taktik çalışmalarda bu alternatifler üzerinde duracağı belirtildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75