banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..! Raif Klasik Sergisi Alptürk Anısına Yapılıyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Çebi: ''Kulüpler Birliği Başkanlığı’na Aday Olmayacağım''..!
banner98

Maslak'taki Kulüpler Birliği Vakfı Merkezi'nde Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kasımpaşa Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Saraç'la bir araya gelen Çebi, toplantının ardından basın mensuplarına açıklama yaptı.

Seçime kadar göreve devam edeceğini belirten Çebi, "Genel kurul kararı aldık, seçime gidiyoruz. Olağanüstü bir seçim değil, normal tarihi. Orada da aday olmayacağımı arkadaşlarıma söyledim. 6 Temmuz'a yani seçime kadar göreve devam ediyorum. O günden sonra başka arkadaşımıza devredeceğim. Ben aday olmayacağım." diye konuştu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Çebi, teknik direktör Sergen Yalçın ile ilgili sorulara ise cevap vermedi.

Ağaoğlu: "Kulüpler Birliği'nde yapısal olarak bir takım değişiklikler yapacağız"

Flaş karar sonrası TRT SPOR'a özel açıklamalarda bulunan Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu da "Ahmet Nur Çebi başkanın görevi bırakması herhangi bir sıkıntıyla alakalı değil, Kulüpler Birliği'nde yapısal olarak bir takım değişiklikler yapacağız. Orada bir geçiş süreci söz konusu. İstifa söz konusu değil, aday olmayacak" dedi.

Çebi, Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'in yerine başkanlığa seçilmişti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75