banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG Mustafa Cengizin Ameliyatı Başarıyla Tamamlandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Beşiktaş'ın Ghezzal ve Rosier Planı..!
banner98

TRT SPOR canlı yayınında Tuna Akdemir'in sorularını yanıtlayan Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ, transfer çalışmaları, kiralıktan dönecek oyuncuların durumu, teklif gelen futbolcular ve yeni sözleşme yapılması beklenen teknik direktör Sergen Yalçın'la ilgili açıklamalar yaptı.

"Transferde mali disiplinden taviz vermeyeceğiz"

Mali kurallara ve limitlere uyarak hareket ettiklerine vurgu yapan Kocadağ, "Transferde mali disipline dikkat edeceğiz. Bu anlamda taviz vermeyeceğiz. Herkesle oturup konuşacağız. Şu an kiralık olan oyuncularla da oturup konuşacağız. Transfer etmek istediğimiz oyuncularla da konuşacağız. Biz daha önce transfer görüşmesi yapıp anlaşmadığımız oyuncular da oldu. Bu oyuncular Beşiktaş'a gelmek istemedikleri için değil, maddi konularda biz esnemediğimiz için transferleri gerçekleşmedi. Biz optimum ücretleri mali durumumuza bakarak belirleyip transfer çalışmalarını yapıyoruz. Bu sene de Beşiktaş'ın mali gerçekleri ön planda olacak. Bu gerçeklere göre en iyi transferleri yapacağız" ifadelerini kullandı.

"Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmamız, transferde bize avantaj sağlayacak"

Kocadağ, Beşiktaş'ın yeni sezonda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olmasının transferde kendilerine avantaj sağlayacağını kaydetti.

Emre Kocadağ, "Şampiyonlar Ligi oynamamız avantaj olacak. Şampiyonlar Ligi oynamamız Avrupa'daki kulüplerin de dikkatini çekiyor. Biz yine kiralık olarak çok değerli oyuncuları kadromuza katabiliriz. Belki çok daha ucuza piyasaya çıkaracağımız oyuncuları Beşiktaş'ın kadrosuna katabiliriz" dedi.

"Haftaya Sergen hocayla yeni sözleşmeyi görüşebiliriz"

Teknik direktör Sergen Yalçın ile yeni sözleşme konusunda henüz görüşmediklerini belirten Kocadağ, "Hocamız şu anda tatilde. Bizim de yönetim kurulu toplantılarımız var. Yoğunluğumuz atlatıktan sonra zannedersem haftaya hocamızla görüşürüz. O görüşmede de işi karara bağlarız diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"Ersin Destanoğlu'na teklif var"

Beşiktaşlı yönetici, kaleci Ersin Destanoğlu'na Avrupa'dan teklif geldiği yönündeki haberlere ilişkin olarak ise şunları kaydetti:

"Bu sene Beşiktaş'ın kadrosunda yer alan oyuncuların hepsi değerine değer kattı. Genç oyuncularımız da Avrupa'nın dikkatini çekiyor. Teklifler olduğu doğru. Biz gelen teklifleri oturup konuşacağız. Teklifler bizim şartlarımızı karşılarsa biz değerini bulmuş her oyuncuyla ilgili teknik ekibimizle konuşup kararlaştırırız. Ersin'le ilgili şu anda rakamsal olarak birşey söylemek doğru olmaz. Bu Ersin olur, Rıdvan olur. Bizim oyuncularımız değerli oyuncular, kendi yaş kategorilerinde milli olmuş oyuncular. Bizim kontratlı değerli yabancı oyuncularımız da var. Teklif gelmesi doğal. Bu tekliflerin bizi ne kadar heyecanlandıracağı veya yerine hangi şartlarda oyuncu koyacağımız önemli. Şampiyonlar Ligi oynayacağız. Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkacak bir takım kurma hedefimiz var. Teknik ekibimizle birlikte nasıl bir kadro oluşturacağımızı önümüzdeki günlerde planlayacağız."

Kiralıktan dönecek oyuncuların durumu

Kocadağ, Fatih Karagümrük'e kiralık gönderilen Jermain Lens ile sezon başında kadro dışı bırakılan Douglas'ın kontratlarının devam ettiğini teknik ekipten talep gelmemesi durumunda bu iki oyuncuyu da kadroda düşünmediklerini ifade etti. Emre Kocadağ, "Tylor Boyd ise Sivasspor'da iyi bir sezon geçirdi. Teknik ekip isterse Boyd bizimle olur, istemez ise duruma bakılır" dedi.

"Ghezzal ve Rosier için şartları zorlayacağız"

Beşiktaş'ta kiralık olarak oynayan ve şampiyonlukta büyük payları olan Rachid Ghezzal ve Valentin Rosier'in takımda kalıp kalmayacağıyla ilgili olarak ise Kocadağ, şunları dile getirdi:

"Hem başkanımız hem de ben, Ghezzal ve Rosier ile konuştuk. Beşiktaş'ta kalmak istiyorlar. Beşiktaş formasını taraftarın önünde de giymek gibi bir hedefleri var. Şampiyonlar Ligi'nde oynama gibi bir hedefleri var. Biz bu isteklerini memnuniyetle karşılıyoruz. Onlarla devam etmek için elimizden geleni yapacağımızı düşünüyorum. Şartları onlar için zorlayacağız."

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75