banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik K-Pet YDÜ Euroleaugede de Zirvede..! (93-71) Lapta PFDK Süper Kupa Kararını Açıkladı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Beşiktaş'a İyi Haber..!
banner98

Beşiktaş'ta, Medipol Başakşehir maçı öncesinde Necip ve N'Sakala'dan gelen haber teknik heyeti memnun etti. Karantina süreci sona eren iki oyuncu da takımla çalışmalara başladı.

Görev verilmesi durumunda, Necip ve N'Sakala kritik mücadelede forma giyebilecek.

Medipol Başakşehir maçı öncesinde Utku Yuvakuran’ın arka adalesinde hafif ağrı bulunuyor. Sağlık heyeti, genç kaleciyi maça hazırlamak için yoğun çaba sarfediyor. Utku’nun, iğneyle de olsa oynamak istediği de gelen haberler arasında.

Beşiktaş’ta yönetim de bu süreçte takımı yalnız bırakmıyor.

Başkan Ahmet Nur Çebi ve A Takımdan Sorumlu Emre Kocadağ, milli arada mesailerinin büyük kısmını Nevzat Demir Tesisleri’nde geçirdi. Yönetim, hem teknik ekibin hem de oyuncuların moralini yukarı çekmek için çaba harcıyor.

Zorlu maçlar öncesinde takımı motive etmek için prim açıklamaya hazırlanan siyah beyazlı yönetim, henüz rakam belirlemedi.

Maçtan önce yapılacak son toplantıda primi açıklayacak olan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, rakamı yükselterek motivasyonu da arttırmaya çalışacak.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Beşiktaşa İyi Haber..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75