banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. Fotanın Bileği Bükülmüyor.. Mamide korkulan olmadı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ali Koç: ''Bundan Sonra Yıldız Takmayacağız''..!
banner98

Basın mensuplarıyla bir araya gelen Fenerbahçe Kulübü Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

1959 öncesi şampiyonluklara ilişkin TFF'ye yaptıkları başvuru ve yıldız sayısı konularına değinen Ali Koç, artık formalarında yıldız olmayacağını kaydetti.

Ali Koç, şunları dile getirdi:

"TFF kendi tarihine ve Cumhuriyetimizin tarihine sahip çıkmalı. Bu talebimizi kuvvetli argümanlarla destekleyerek 'Hakkımızı verin' diyoruz. Derdimiz para pul, yıldız değil. Bizim derdimiz tarihimiz. Para, pul, yıldız sonra gelir. Zaten bundan sonra yıldız takmayacağız...Artık formalarımızda yıldız olmayacak...Sanmayın ki 59 öncesi şampiyonlukları göz ardı ettik. Fenerbahçe, çok basit, yalın, net, verilere bilgilere ve tarihi gerekçelere dayanarak bir talepte bulunuyor. Ne diyor? Federasyonun düzenlemiş olduğu 59 yılına kadar ulusal turnuvaların sayılmasını istiyoruz."

"Komisyon karar vermeden önce bizi çağırmalı"

Koç, TFF'nin bir karar vereceğini kaydederek, "Bu kararı vermeden önce komisyon bizi çağırmalı ve görüşlerimizi almalı. Diğer 6 kulübü de çağıracak, karşı gelen kulüpleri de çağıracak ve bizleri tartıştıracak. Bundan daha güzel ne olabilir? Bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75