banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak.. kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ersöz “Artık sessiz kalmayacağız, Çifte standart kabul edilemez’’
banner98

 





Taşkınköy Spor Kulübü, yetkililerin ilgisizliği ve ihmali nedeniyle içine düştüğü darboğazı aşmaya çalışıyor. 1986 yılında kurulan ve futbol satranç, bilardo ve darts alanlarında faaliyet gösteren kulübün gelinen noktada tek etkinliğinin darts olması kulüp yönetimini ve destekçilerini sorunların aşılması için harekete geçirdi. 

Dün akşam kulüp lokalinde basına açıklama yapan Taşkınköy Spor Kulübü yönetimi, 15 yıl önce kulübe dayatılan vergi borcunun bugün itibari ile faizleri ile birlikte 70 bin TL'ye ulaştığını duyurdu. Bu borcun, kabul edilemez olduğunu anlatan Başkan Ahmet Ersöz, ülkedeki diğer kulüplerin vergi borcu ödemediklerini, Bakanlar Kurulu tarafından borçlarının silindiğini belirterek,  kendilerine uygulanan çifte standardı kabul etmeyeceklerini söyledi.

"Sessiz kalmayacağız"

Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş adına yaptırılan ve adadın ilk halı sahalarından olan sahalarının bakımsızlık ve ilgisizlik nedeniyle rağbet görmediğini söyleyen Ersöz, bu durumun gelirlerini düşürdüğünü ve iş yapamaz hale gelmelerine neden olduğunu belirtti.  Ersöz, Karayolları Dairesi'nin beton dökmeyip kendilerine yapacakları etkinlikler konusunda ket vurduğunu da söyledi. Ersöz açıklamasının devamında dilekçelerine duyarsız kalan Spor Dairesi ve ilgili bakanların verdikleri sözleri tutmaması karşısında sessiz kalmayacaklarını belirtti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75