banner108
Öne Çıkanlar Zokou ile tatlandı..! (2-4) Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..! BAF
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Erdenay’dan müjdeli haber..!
banner98

 




             Yapılan açıklamada, Güzelyurt Zafer Stadı Tartan Pist Projesi’nin ihaleye çıkma aşamasına geldiğini ve projenin Spor Dairesi tarafından Merkezi İhale Komisyonu’na gönderildiği ifade edildi. İhalenin,  Aralık ayı içerisinde tamamlanması beklenildiği aktarıldı.   

             Her iki proje içerisinde Yüksek Atlama Minderleri’nin yenilenmesi, Su Engel Havuzları’nın Yapımı, Kum Havuzları ve buna benzer atletizmle ilgili diğer branşlarda var olan ekipmanlar da proje kapsamında yer aldığı da ifade edildi

    Girne 20 Temmuz Stadı Tartan Pisti’nin de proje aşamasında olduğunu ve içerisinde bulunduğumuz Aralık ayı içerisinde projesinin tamamlanmasını beklediklerini aktaran Besim Erdenay, bunun akabinde de Merkezi İhale Komisyonu’na projenin gönderileceğini belirtti.

 

   

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75