banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ ve Esentepe Yarı Finalde..!
banner98




KKTC Hentbol Federasyonu’nun organize ettiği Hentbol Federasyon Kupası’nda rakiplerini yenen YDÜ ve Esentepe kadın takımları adlarını yarı finale yazdırdılar. Atatürk Spor Salonu’nda dün gece oynanan karşılaşmalarda YDÜ, DİGEM’i 30-19, Esentepe de Şahlan Spor’u 58-28 mağlup ettiler.

 

YDÜ İKİNCİ YARIDA AÇILDI

Gecenin ilk maçında YDÜ ile DİGEM kadın takımları karşı karşıya geldiler. Özellikle ilk yarısı büyük çekişme içinde geçen karşılaşmada DİGEM rakibine karşı zaman zaman 3 gollü üstünlük sağlasa da YDÜ oyuncuların yaptığı pas hataları değerlendirip farkı açamayınca ilk yarı 11-11 eşitlikle tamamlandı. İkinci yarının başında oyunda üstünlüğü ele geçiren YDÜ takımı ilk beş dakikada 4 gollü üstünlüğe ulaştı. YDÜ maç boyunca bu üstünlüğünü sürdürünce DİGEM oyundan iyice düştü ve aradaki fark 10 gole kadar çıktı. Karşılaşmayı 30-19 kazanan YDÜ adını yarı finale yazdırırken DİGEM kupaya veda etmiş oldu. Maçta DİGEM takımından Tamara attığı 8 golle en fazla gol atan oyuncu olurken, YDÜ kalecisi Özlem ise yaptığı kurtarışlarla galibiyette büyük rol oynayan oyuncu oldu.

 

ESENTEPE RAHAT KAZANDI

Gecenin ikinci maçı Esentepe ile Şahlan Spor takımlarını karşı karşıya getirdi. İlk 10 dakikası başa baş bir mücadele şeklinde geçen karşılaşmanın bu dakikasından sonra Esentepe oyunun üstünlüğünü ele geçirdi ve ilk devreyi 22-14 önde tamamladı. İkinci yarıda oyunun mutlak hakimi Esentepe aradaki farkı açınca Şahlan Spor’un da oyunda gardı düştü. Karşılaşmayı 58-28 gibi farklı bir skorla kazanan Esentepe yarı finale yükselirken, Esentepe oyuncusu Maria attığı 22 golle hem maçın hem de gecenin en golcü oyuncusu oldu.

 

Federasyon Kupası’nda Program

29 Mart, Perşembe

18.00 MGA-G.Gücü (B.Erkek)

19.30 UKÜ-Yükseliş (B.Erkek)

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75