banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ Kupanın Kulpunu Tuttu..! (32-23)
banner98

UKÜ ile YDÜ arasında oynanan final ilk maçı nefes kesti. UKÜ’nün kadınlar kategorisinde ilk kez final oynadığı hentbolda, YDÜ kadınları ise ligde hiç galip gelemeden başladığı final ön elemesinden finale kadar yükseldi.

Final ilk maçında dün RA 25’te YDÜ’ye konuk olan UKÜ maça iyi başladı. YDÜ’ye ilk molasını almaya zorlayan UKÜ 4 sayılık farkla üstünlük sağlamıştı. İlk yarının sonlarına doğru girilirken skor üstünlüğünü eline almayı başaran YDÜ, maçın başında aşmakta zorlandığı UKÜ savunmasını rahat geçerek ardı ardına sayılar buldu. İlk devreyi 14-11 önde tamamlamayı başaran YDÜ ikinci devrede de rakibine üstünlük kurmayı başardı ve 32-23’lük skorla final ilk maçında galip gelen taraf oldu.

Mücadelenin en skorer oyuncusu YDÜ’den 8 sayı atan Aysu oldu. Kadınlar final ikinci maçı 31 Mayıs Cuma günü CIU Arena’da oynanacak ve YDÜ maçı kazanması durumunda Hentbol Kadınlar Süper Lig şampiyonluğunu elde edecek. UKÜ’nin kazanması durumunda ise seri 1-1 olacak ve şampiyonu belirleyecek 3’üncü maç oynanacak.

ERKEKLER FİNALİSTİ BELLİ OLUYOR

Hentbol Büyük Erkekler Ligi’nde finale çıkacak son takımı belli edecek play-off ikinci maçı bugün (29 Mayıs Çarşamba) oynanacak.

UKÜ’nün Yükseliş’i mağlup ederek ilk finalist olduğu Büyük Erkekler Ligi’nde finale çıkacak takım GG ile DAÜ’den biri olacak. Seride 1-1 eşitlik var ve bugünkü maçı kazanan takım finale yükselecek. Erkeklerde finalin ilk maçı 3 Haziran’da oynanacak.

PROGRAM ŞÖYLE:

BUGÜN (29 Mayıs Çarşamba)

CIU Arena

Erkekler Play-off maçı

Saat 19.00: GG-DAÜ (1-1)

31 Mayıs Cuma

Kadınlar Süper Lig final ikinci maçı

CIU Arena

Saat 19.00: UKÜ-YDÜ (0-1)

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75