banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ, Double Yaptı..!
banner98

Özgün Atakan Küçükler Hentbol Ligi’nin 2.Haftası dün akşam oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Necati Taşkın İlkokulu Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalarda küçük kızlarda DİGEM’i ve küçük erkelerde de DAÜ’yü mağlup eden YDÜ geceyi çifte galibiyetle kapattı.

YDÜ:17 – DİGEM:8

Gecenin ilk karşılaşmasında YDÜ ile DİGEM küçük kız takımları karşı karşıya geldiler. DİGEM’in çok top kaybı yaptığı karşılaşmanın ilk devresini YDÜ 8-3 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısı daha dengeli geçse de YDÜ karşılaşmayı 17-8 kazanmasını bildi.

YDÜ:35 – DAÜ:2

Gecenin ikinci karşılaşması ise YDÜ-DAÜ küçük erkek takımları arasında oynandı. Küçükler kategorisinde lige bu yıl ilk kez katılan DAÜ yeni kurulmuş takımıyla YDÜ karşısında pek başarılı olamazken ilerisi için umut verdi. İlk devresini 16-1 önde tamamlayan YDÜ karşılaşmayı da 35-2 kazandı.

banner116
Anahtar Kelimeler:
YDÜDouble Yaptı..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75