banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Afün Hamitköy haftayı mutlu kapattı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

UKÜ ve Yükseliş Galip..!
banner98

Hentbol Büyükler Ligi’ne bu akşam oynanan iki erkek ve bir kadın maçıyla devam edildi. Büyük erkeklerde oynanan karşılaşmalarda UKÜ Gençlik Gücü’nü, Yükseliş de YDÜ’yü mağlup etti. Büyük kadınlarda ise lider DAÜ Esentepe’yi kendi sahasında yenmeyi başardı.

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan gecenin ilk maçında UKÜ ile Gençlik Gücü takımları karşı karşıya geldiler. İlk yarısı büyük çekişme içinde geçen karşılaşmada takımlar ilk 20 dakikada birbirlerine üstünlük kuramazken bu dakikadan sonra UKÜ aradaki farkı açmaya başladı ve ilk yarıyı 12-8 önde tamamladı.

İkinci yarıda da çekişme sürdü ancak UKÜ aradaki farkı maçın son bölümlerine kadar korumasını bildi. Maçın son dakikasına Gençlik Gücü aradaki farkı 1 gole indirerek girdi ancak UKÜ’nün kazandığı golle karşılaşmayı kaybeden 22-20’lik skorla Gençlik Gücü oldu.

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan gecenin ikici maçında Yükseliş ile YDÜ takımları karşılaştılar. Bu maçın da ilk yarısı büyük çekişme içinde geçerken ilk yarıyı Yükseliş 14-13 önde tamamladı.

İkinci yarıya iyi başlayan Yükseliş aradaki farkı açmayı başarınca daha rahat bir oyun sergilemeye başladı. Karşılaşmada 6 gol geriye düşen YDÜ oyundan da iyice düştü ve maç da Yükseliş’in 36-27 üstünlüğünde tamamlandı.

Bu sonuçlarla Gençlik Gücü ile YDÜ’den hangisinin play-off’a kalacağını önümüzdeki hafta bu iki takımın kendi aralarında oynayacağı karşılaşma belirleyecek.

Büyük kadınlarda tek maç Girne’de Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda Esentepe ile lider DAÜ arasında oynandı. Özellikle Esentepe’nin play-off’a kalabilmesi açısından büyük önem arz eden karşılaşmada gülen taraf DAÜ oldu. İlk yarısını Esentepe’nin 5 gol farkla 17-12 önde tamamladığı maçta DAÜ ikinci yarıda sergilediği oyunla önce rakibini yakaladı ardından da karşılaşmayı 31-29 kazanmasını bildi. Esentepe’nin kaderi önümüzdeki hafta oynanacak son maçlar sonunda belli olacak.

Haber ve Foto: Cemil Garip

banner116
Anahtar Kelimeler:
UKÜ Ve Yükseliş Galip..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75