banner108
Öne Çıkanlar kktc spor Doğan arenasporkolik Afün YDÜ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

UKÜ ve GG Finalist..!
banner98

KKTC Hentbol Federasyonu’nun organize ettiği Derviş Mişon Kupası’nda bu akşam oynanan karşılaşmalar sonunda erkeklerde de finalistler belli oldu. UKÜ ve Gençlik Gücü takımları finalde karşı karşıya gelecekler.

Gecenin ilk maçında DAÜ ile UKÜ karşı karşıya geldi. Baştan sona büyük çekişme içinde geçen karşılaşmada gülen taraf UKÜ oldu. Maçın başlarında oyun üstünlüğünü ele geçiren ve UKÜ karşısında 4-5 gollü farkı yakalayan DAÜ bu avantajını devrenin sonlarına doğru koruyarak ilk yarıyı 15-11 önde tamamladı.

İkinci yarıya iyi başlayan UKÜ önce aradaki farkı kapatmayı başardı sonra da öne geçti. Son dakikalarda yaşanan büyük çekişme UKÜ’nün 25-24 üstünlüğünde son buldu ve UKÜ bu sonuçla finale adını yazdırdı.

Gecenin ikinci maçında ise YDÜ ile Gençlik Gücü karşılaştı.

Gençlik Gücü’nün üstünlüğünde geçen karşılaşmada oyundan kopmayan YDÜ aradaki farkın açılmasına izin vermeyince ilk yarı Gençlik Gücü’nün 15-13 üstünlüğünde tamamlandı. Gençlik Gücü ikinci devrede de rakibini karşısında üstünlüğünü sürdürdü ve karşılaşmayı 32-26 kazanarak finalde UKÜ’nün rakibi oldu.

Derviş Mişon Final Programı

15 Şubat 2019, Cuma

18.00 UKÜ-DAÜ (Kadınlar Finali) (UKÜ Arena)

19.45 G.Gücü-UKÜ (Erkekler Finali) (UKÜ Arena)

banner116
Anahtar Kelimeler:
UKÜ Ve GG Finalist..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75