banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

UKÜ Şampiyonluğa koşuyor..!
banner98

 






2016-2017 Hentbol Gençler Ligi’nde sona gelindi. Play-off karşılaşmaları sonrası hem kızlarda hem de erkeklerde eşleşen UKÜ ve YDÜ takımları finalin ilk ayağında bu gece UKÜ Arena’da karşı karşıya geldiler. Genç kızlarda 27-18, genç erkeklerde da 32-17 kazanan UKÜ finalin ikinci maçı öncesi büyük avantaj elde ettiler.

 

YDÜ: 18 - UKÜ: 27

SALON: UKÜ Arena

HAKEMLER: Ender Öztunca, Ülviye Beşe

YDÜ: Merve, Özlem, Sibel, İrem (5), Nisa, Hicran (1), Kardelen (1), Aysu (2), Birsen (2), Büşra (5), Duygu, Leyla, Latife (2), Zehra, Melisa E, Melisa İ

UKÜ: Özlem, Fatmanur, Hüsne, Gülem (8), Melisa (5), Sevilay (3), Hayat, Mercan, Esra (8), Neslihan, Nur Deniz (3), Biray, Hilal, Sibel, Ülgen

 

UKÜ Arena’da gecenin ilk maçında UKÜ ile YDÜ genç kızları karşı karşıya geldiler. Dengeli giden oyunda Aysu’nun sakatlanıp oyundan çıkması sonucu YDÜ büyük güç kaybetti. UKÜ takımı özellikle Gülem ve Esra’nın attığı gollerle aradaki farkı 4 gole çıkarsa da bir ara YDÜ bu farkı tek gole indirmeyi başardı. Oyunun son bölümlerinde gelen goller UKÜ’nün devreyi 12-9 önde tamamlamasını sağladı. İkinci yarıda UKÜ sahada rakibine oranla daha diriydi. Özellikle Melisa’nın güzel oyunu ve Esra-Gülem ikilisinin kaydettiği gollerle fark iyice açıldı. Maçın son bölümlerinde Büşra’nın da sakatlanıp oyunu terk etmek zorunda kalmasıyla YDÜ oyundan iyice düştü ve UKÜ karşılaşmayı 27-18 kazanarak yarın oynanacak ikinci maç öncesi büyük avantaj elde etmiş oldu. Karşılaşmada UKÜ’den Esra ve Gülem kaydettikleri 8’er golle gecenin en skorer oyuncuları oldular.

 

YDÜ: 17 - UKÜ: 32

SALON: UKÜ Arena

HAKEMLER: Tolga Kınacı, Murat Özyay

YDÜ: Tolga, Dennis (5), Berke (1), Süleyman, Yunus, Bora (1), Atilla (3), Kaan, Cahit, Arda (3), Süreyya (1), Doğukan, Mert A, Mert G, Ali (1), Görkem (2)

UKÜ: Gültekin, Mert, Ahmet Ş (8), Görkem (4), Berkem (4), Oğuz Alp (12), Emre, Batıhan (3), Ahmet D, Hasan, Cuma, Eren, Doğuş, Hüseyin (1), Emrullah, Sait

 

UKÜ Arena’da gecenin ikinci karşılaşması UKÜ ile YDÜ genç erkekleri arasında oynandı. Karşılaşmada baştan sona üstün oynayan UKÜ çok rahat kazandı. Hızlı hücumlarla rakip kaleyi gol yağmuruna tutan UKÜ, birçok pozisyonda da savunmada rakibinin gol atmasına imkân tanımadı ve ilk yarıyı 19-9 önde tamamladı. UKÜ’nün ikinci yarıda da üstünlüğü devam etti. Aradaki farkı iyice açan UKÜ oyunun son bölümlerinde yedek oyuncularını sahaya sürdü. YDÜ aradaki farkı biraz azaltsa da UKÜ karşılaşmayı 32-17 kazanarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Karşılaşmada UKÜ’den Oğuz Alp attığı 12 gol ile gecenin en fazla gol atan oyuncusu oldu.

Finalin ikinci karşılaşmaları yarın Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak. Genç Kızlar saat 17.30’da karşılaşırken, genç erkekler maçı saat 19.00’da başlayacak. Kazanan yine UKÜ olursa 2016-2017 Hentbol Gençler Ligi’nin şampiyonu UKÜ genç kız ve genç erkek takımları olacak.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75