banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ kktc spor MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

UKÜ Ölüp Ölüp Dirildi..! (25-22)
banner98

Yaza veda eden hentbol nihayet salona girdi. U20 Gençler Ligi’nde dün akşam kızlarda UKÜ ile YDÜ takımları karşı karşıya geldiler.

UKÜ Arena’da oynanan ve hakemliklerini Ülviye Beşe ile Ahmet Şendilli’nin yaptığı karşılaşma UKÜ’nün 25-22 üstünlüğünde tamamlandı. Karşılaşmaya fırtına gibi başlayan UKÜ ilk 20 dakikada rakibine çok fazla gol şansı vermezken bulduğu gollerle aradaki farkı 6 gole kadar çıkardı.

İlk yarının sonlarına doğru toparlanan YDÜ, UKÜ’nün ataklarını önlemeyi başarıp goller bulunca aradaki fark 4 gole kadar düştü ve ilk devre 13-9 UKÜ’nün üstünlüğünde tamamlandı.

İkinci yarıda sahada bambaşka bir YDÜ ile bambaşka bir UKÜ izledik. Her iki takımda ikinci yarıya adeta rolleri değişerek başladılar.

Gerek savunmada gerekse hücumda başarılı bir oyun sergilemeye başlayan YDÜ aradaki farkı kapatarak 2 gol öne geçti. Maçın son 7 dakikasına böyle girilse de YDÜ bu avantajını koruyamadı ve oyun üstünlüğü yine UKÜ’ye geçti.

Son 5 dakikada bu kez öne geçen UKÜ bu avantajı maç sonuna kadar devam ettirerek sahadan 25-22 galip ayrıldı. YDÜ takımından Büşra attığı 10 golle en fazla gol atan oyuncu olurken, YDÜ’den Hicran ve İrem, UKÜ’den de Pınar kırmızı kart görerek oyunu tamamlayamadılar.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75