banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! kktc spor Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..! Raif
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

UKÜ, Kupaları parselledi..!
banner98

 






UKÜ: 26-YDÜ: 15

SALON:Atatürk Spor Salonu

HAKEMLER:Tolga Kınacı, Ayten Karayusufoğlu

UKÜ: Özlem, Fatmanur, Hüsne, Gülem (4), Melisa (2), Sevilay (4), Hayat (2), Mercan, Esra (8), Neslihan, Nur Deniz (5), Biray, Sibel, Ülgen (1)

YDÜ: Merve, Özlem (1), Sibel, Begüm, İrem (5), Nisa, Hicran, Kardelen (1), Birsen (1), Duygu, Leyla, Latife (4), Zehra, Melisa E (3), Melisa İ

 

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan gecenin ilk finalinde UKÜ ve YDÜ genç kız takımları karşı karşıya geldiler. Finalin ilk maçında sakatlanan Aysu ve Büşra’dan yoksun olarak karşılaşmaya başlayan YDÜ oyunun ilk 10 dakikalık bölümünde rakibine oranla daha iyi bir oyun sergilerken UKÜ maçtaki ilk golünü 8’inci dakikada buldu. YDÜ ilk 10 dakikalık bölümde rakibine oranla daha üstün görünse de gol yollarında ayni başarıyı gösteremedi. Oyunu dengeleyen UKÜ daha sonra bulduğu gollerle skor avantajını ele geçirdi ve ilk yarıyı 10-6 önde tamamladı.

İkinci yarıda YDÜ’nün oyundan düşmesiyle UKÜ aradaki farkı açtı. YDÜ kalecisi Merve yaptığı kurtarışlarla geceye damgasını vururken bir ara rakibiyle girdiği pozisyonda çarpışarak hastaneye kaldırıldı. Oyunun geriye kalan bölümlerinde UKÜ aradaki farkı açarak karşılaşmayı 26-15 kazandı ve yenilgisiz olarak 2016-2017 Sezonu Genç Kızlar Şampiyonluğuna ulaştı.

UKÜ: 36 - YDÜ: 23

SALON:Atatürk Spor Salonu

HAKEMLER:Halim Güsenoğlu, Mehmet Ünalmış

UKÜ: Gültekin, Mert, Ahmet Ş (6), Görkem (5), Berkem (10), Oğuz Alp (7), Emre, Batıhan (2), Ahmet D (1), Hasan, Cuma, Eren (1), Doğuş (4), Hüseyin, Emrullah, Sait

YDÜ: Tolga, Dennis (1), Berke, Süleyman, Yunus (7), Atilla (4), Kaan, Cahit, Mert G, Arda (6), Süreyya, Doğukan, Mert A, Ali, Görkem (5)

 

Gecenin son finali UKÜ ile YDÜ genç erkekleri arasındaydı. Her iki takımın da hızlı başladığı karşılaşmanın ilk yarısı büyük çekişmeye sahne oldu. Maçın ilk 25 dakikalık bölümü başabaş geçerken ilk yarının son 5 dakikasında UKÜ bulduğu gollerle aradaki farkı 4’e çıkardı ve devreyi 16-12 önde tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısının başları dengeli gitse de UKÜ ilerleyen bölümde özellikle gecenin yıldızı Berkem’in golleri ve güzel oyunu ile oyundaki üstünlüğü ele geçirdi ve aradaki farkı açmaya başladı. Farkın açılmasıyla birlikte YDÜ oyundan iyice düştü. Oyunun son bölümlerine girildiğinde her iki takımın teknik adamı da yedek oyuncularını sahaya sürerek onlara da bir final maçında oynama şansı verdiler. YDÜ’nün farkı kapatma çabaları yetersiz kalınca UKÜ karşılaşmadan 36-23 galip ayrılarak 2016-2017 Sezonu’nda yenilgisiz şampiyonluğa ulaştı.

Final maçları öncesinde oynanan üçüncülük karşılaşmalarında kızlarda Darbaz, Şahlan’ı 33-19, erkeklerde de Yükseliş, MGA’yı 23-22 yenerek sezonu üçüncü sırada tamamladılar.

Final karşılaşmaları sonunda ilk üçe giren takımlara madalya ve kupaları federasyon başkanı Mustafa Akyön ve diğer federasyon yetkilileri tarafından verildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75