banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

UKÜ Final Kapısını Araladı..! (38-23)
banner98

Hentbol Büyük Erkekler play-off ikinci maçında Yükseliş ile UKÜ üç gün aradan sonra bir kez daha karşı karşıya geldiler. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı daha dengeli geçerken ikinci yarıda oyunun mutlak hakimiyetini ele geçiren UKÜ, Yükseliş karşısında farka gitti. Maça daha iyi başlayan taraf Yükseliş olmasına rağmen öne geçtiği karşılaşmada bir türlü arayı açamayınca UKÜ oyuna ortak oldu. İlk yarının son 5 dakikasına kadar kafa kafaya giden karşılaşmada dengeleri bozan oyuncu UKÜ takımından Ahmet Şanverdi oldu. Ahmet girdiği her pozisyonu gole çevirmeyi başarınca ilk devre UKÜ’nün 15-12 üstünlüğünde tamamlandı.

İkinci yarıya UKÜ fırtına gibi girdi. Gerek savunmada gerekse hücumda başarılı bir oyun sergileyen UKÜ, Yükseliş karşısında 9 farklı üstünlüğü yakaladı. Aradaki fark açılınca Yükseliş iyice oyundan düştü. Maçın son 10 dakikasında UKÜ yedek oyuncularını sahaya sürdü. Oyuna giren oyuncular da başarılı bir performans sergileyince aradaki fark da 15 gole çıktı ve UKÜ karşılaşmayı 38-23 kazanarak seride durumu 2-0’a getirdi. Play-off üçüncü maçını da UKÜ kazanması durumunda finale yükselecek takım olacak.

Haber ve Foto: Cemil Garip

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75