banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

UKÜ, Esentepe’yi Devirdi..! (38-32)
banner98

KKTC Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen Büyük Kadınlar Ligi’nde günün önemli maçında kazanan taraf UKÜ oldu. Play-off’a kalabilme açısından büyük önem içeren karşılaşmada UKÜ-Esentepe’yi özellikle ikinci yarıda oynadığı güzel oyunla 38-32 mağlup etti.

UKÜ Arena’da oynanan karşılaşmaya iyi başlayan taraf Esentepe oldu ve karşılaşmanın başlarında 6-3 öne geçti. Oyunda dengeyi kuran UKÜ önce rakibini yakalayıp sonra da öne geçse de Esentepe oyundan kopmayıp ilk yarıyı 18-18 eşitlikle tamamlamayı başardı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına fırtına gibi giren UKÜ henüz ilk 6 dakika içinde kaydettiği 7 golle Esentepe karşısında 25-19 öne geçti. Esentepe aradaki farkı zaman zaman kapamayı başarsa da UKÜ inatla aradaki farkı açtı ve maçın sonuna kadar 6 gollük farkı koruyarak karşılaşmayı 38-32 kazanarak play-off’lara katılabilme yolunda önemli bir avantaj yakaladı.

Maçta UKÜ’den Aleyna kaydettiği 9 golle en çok gol atan oyuncu olurken, yine UKÜ’den Melisa Çamlı ve kaleci Özlem oynadıkları oyunla galibiyete damgasını vuran oyuncular oldular.

UKÜ bu galibiyetle puanını 9’a çıkararak puan cetvelinde 3’üncü sıraya yükselirken, Esentepe ise aldığı bu mağlubiyetle 8 puanda kaldı ve puan cetvelinde 5’inci sıraya geriledi.

Haber ve Foto: Cemil Garip

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75