banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

UKÜ Double Yaptı..!
banner98
 




KKTC Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen 2017-18 Gençler Ligi Federasyon Kupasında gecenin ilk finalinde UKÜ ve Darbaz genç kızları karşı karşıya geldiler. İlk yarısı 13-12 UKÜ’nün üstünlüğünde tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısına Darbaz iyi başladı. Maçta önce eşitliği sağlayan Darbaz rakibi karşısında 2 gol farklı üstünlüğü de bulmasına rağmen bu avantajını sadece 3 dakika sürdürebildi. Oyuna iyice ağırlığını koyan UKÜ üst üste bulduğu gollerle önce eşitliği sağladı ardından da öne geçti. İyice oyundan düşen Darbaz karşısında UKÜ daha rahat oynamaya başladı ve karşılaşmayı da 27-21 kazanarak lig şampiyonluğunun ardından Federasyon Kupası’nın da sahibi oldu.



Gecenin ikinci finali genç erkeklerde UKÜ ile Esentepe arasında oynandı. Geçtiğimiz hafta içerisinde lig finalinde de karşı karşıya gelen ve Esentepe’nin kazanıp şampiyon olduğu maçın ardından bu kez UKÜ rakibini yenerek sezonu federasyon kupasıyla kapatmayı başardı. Büyük çekişme içinde geçen karşılaşmanın ilk yarısı 10-10 eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıda da çekişme devam etti. Esentepe takımından Şükrü kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Maçta UKÜ farkı 3 gole çıkarsa da Esentepe farkı kapatıp öne geçmeyi de başardı. Maçın bitimine 11 saniye kala gelen UKÜ golü skoru 23-23’e maçı da uzatmalara taşıdı. Uzatmalarda, yine Esentepe’den bu kez Kürşat topsuz alanda rakibine yaptığı hareket sonrası mavi kartla oyundan atıldı. Oyunda kontrolü tamamen ele geçiren UKÜ karşılaşmayı da 31-27 kazanarak federasyon kupasını müzesine taşıdı.

Maçlar sonunda düzenlenen ödül töreninde UKÜ kız takımının kupa ve madalyalarını federasyon yönetim kurulu üyesi Lisani Zorba, UKÜ erkek takımının kupa ve madalyalarını ise federasyon başkanı Mustafa Akyön takdim etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75