banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Afün KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Üçüncülükler YDÜ’nün..!
banner98

Yaşama Sporla Bağlan U19 Hentbol Ligi üçüncülük maçları bu gece UKÜ Arena’da oynandı. Hem kızlarda hem de erkeklerde rakiplerini yenen Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) 2018-2019 sezonunu üçüncülükle tamamladılar. Her iki maç öncesi dün zamansız kaybettiğimiz spor yazarı arkadaşımız Raif Özgüren anısına saygı duruşunda bulunuldu.

Gecenin ilk maçında YDÜ ile Şahlan Spor kızları karşı karşıya geldiler. Karşılaşmada baştan sona üstün oynayan YDÜ ilk yarısını 17-9 önde tamamladığı karşılaşmayı 35-27 kazanarak sezonu üçüncülükle tamamladı. Karşılaşma sonunda düzenlenen ödül töreninde YDÜ takımına kupa ve madalyalarını Federasyon Başkanı Bahadır Ayhan takdim etti.

Gecenin ikinci maçında YDÜ ile MGA erkek takımları üçüncülük mücadelesi verdiler. MGA takımını maça getiren aracın arıza yapması nedeniyle bu karşılaşma yaklaşık 45 dakika gecikmeli başladı. Bu maçta da YDÜ rakibine karşı oldukça üstün bir oyun sergiledi ve ilk yarıyı 22-13 önde tamamladı. İkinci yarıda YDÜ’nün üstünlüğü devam etti. MGA’nın farkı kapatma çabaları sonuç vermeyince YDÜ karşılaşmayı 40-30 kazanarak üçüncülük kupasını müzesine götürdü.

Maçtan sonra düzenlenen ödül töreninde ise üçüncü olan YDÜ takımına kupa ve madalyalarını Federasyon Genel Sekreteri ve Asbaşkan Ediz Arıkan takdim etti.

FİNALLER YARIN GECE

Yaşama Sporla Bağlan U19 Hentbol Ligi final maçları yarın akşam Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak. Kız Finali saat 18.00’de erkek finali ise saat 19.30’da başlayacak.

Final Programı şöyle:

21 Aralık, Cuma 

Kızlar

18.00 UKÜ-Esentepe (ASS)

Erkekler

19.30 Yükseliş-UKÜ (ASS)

(Cemil GARİP)

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75