banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

U20 Kadınlar Şampiyonu Esentepe..!
banner98

Bu yıl yenilenen statüye göre 2 maç üzerinden oynanan final serisinde Esentepe U20 takımı 2-0’lık üstünlükle mutlu sona ulaştı. Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) ile Esentepe Efsane Yetenek Avcıları takımı arasındaki final serisi ikinci maçı CIU Arena’da oynandı.

İlk maçı 37-36 kazanan Esentepe’nin avantajlı şekilde çıktığı final ikinci maçın ilk devresi 18-16 UKÜ üstünlüğünde tamamlandı. İlk maçı 1 sayı farkla kaybeden UKÜ ilk devredeki 2 sayılık üstünlüğünü maç sonuna taşıyabilse şampiyonluğun göğüsleyecekti ancak Esentepe Efsane kızları buna izin vermedi ve maçı 34-30 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti.

Yer: CIU Arena

Hakemler: Murat Özyay, Mehmet Ünalmış

UKÜ: Gülem, Petek, Derya, Pınar, Berivan, Seval, Sibel, Sinem, Sonuç, Sıla, Zeynep, Sultan, Hayat, Didem, Nazlı, Ülkü.

Esentepe EYA: Meryem, Fadouha, Nazlıcan, Kayra, Ayşegül, Meriem, S.Kader, Esra, Latife, Arzuv, Sirine, Nazlıcan.

Yaşama Sporla Bağlan Hentbol U20 Kadınlar Ligi final ikinci maçının son 3 dakikasına kadar başabaş mücadele sergileyen iki takımdan Esentepe Efsane Yetenek Avcılar son dakikalarda başarılı savunma ve etkili hücumu ile maçı kopardı ve lig şampiyonluğuna ulaştı. Finalin en skorer oyuncusu Esentepe Efsane’den 14 sayı atan Mariem Arjoun olurken, lig ikincisi UKÜ U20 kadınlarından Sonuç Koç 10 sayı ile takımının en skorer ismi idi.

Karşılaşma sonunda düzenlenen törende takımlara kupa ve madalyalarını Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu, Federasyon Başkanı Bahadır Ayhan ve federasyon yöneticileri tarafından verildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75