banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Afün KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Süper Kupaya UKÜ Damgası..!
banner98

YER: CIU Arena

Hakemler: Mehmet Ünalmış, Erdal Şamil

DAÜ: Görkem, Hüseyin, Celil, Abdullah, Cafer, Öner, Ömer, Kanı, Burak, Mustafa, Mehmet, Samet, Salih, Ahmet, İbrahim.

UKÜ: Ahmet Şancverdi, Hamza, Yusuf, Ferhat, Muhammet, Ahmet Durgun, Dennis, Fethi, Berkem, Şemsi, Murat, Sezer, Sait, Emre, Umut, Mert.

İlk devresi 11-10 UKÜ takımının üstünlüğünde biten maçta ikinci devre DAÜ takımı maça daha iyi başladı ve skor üstünlüğünü de eline geçirdi. Geriden gelerek farkı yakalayan DAÜ takımı bir anda 6 sayılık farka ulaştı.

Karşılaşmanın son 5 dakikasına girilirken sahada gerginlik çıktı. Bitime 5 dakika kala DAÜ aldığı 2 dakika cezaları nedeniyle sahada 4 kişi kaldı, 3 dakika kala ise 3 kişi kaldı. UKÜ’den Sezer de kırmızı kart gördü.

Bu dakikada UKÜ 5 sayılık farkı 1 sayıya indirdi. Son 2 dakikaya girilirken de DAÜ’den Samet kırmızı kart gördü. Son 5 saniyede 7 metre alan UKÜ bu atışta beraberlik sayısını buldu ve maç 22-22 ile uzatmaya gitti.

Uzatma bölümünde de alınan 2 dakikalar ve yaşanan gerginlikler oldu. DAÜ’den Kanı da kırmızı kart yedi ve oyun dışı kaldı.

5’er dakikalık uzatma bölümünde rakibine 27-25 üstünlük sağlayan UKÜ şampiyon oldu.

Maç sonunda her iki takım oyuncuları birbirlerini kutladı ve kupa seremonisine geçildi. Maç sonrası düzenlenen törende şampiyona kupası takdim edildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75