banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Süper Kupaya Kilitlendiler..!
banner98

NURTUNÇ: “DAÜ, SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEK”

Doğu Akdeniz Üniversitesi Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Makbule Nurtunç Süper Kupayı almak istediklerini söyledi. Nurtunç, “İki turnuvayı geride bıraktık ve ikisinde de kıl payı kaybettik. Geçen sezondan kadromuzda eksikler var. Ancak bu sezon bize katılan genç oyuncularımızla beraber sahaya çıkıp sonuna kadar elimizden geleni yapacağız. Rakibimiz genç ve dinamik bir takım, onlara da başarılar derken, hak eden kazansın diliyorum” şeklinde konuştu. DAÜ Antrenörü Makbule Nurtunç 12 Mart tarihinde başlayacak 2018-2019 lig sezon öncesi oynayacakları son resmi maç ve büyük bir kupayı kazanarak sezona moralli başlama arzusunda olduklarını ifade ederken, “Yeni sezonda bütün takımlara olaysız, sakatlıksız ve hakemlerin konuşulmadığı, centilmenlik içinde, keyifli bir sezon geçirmelerini diliyorum” temennisinde bulundu.

BORA LİMAN: ŞÜPHEM YOK

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Erkek Hentbol Takım Antrenörü Bora Liman da Süper Kupa finali öncesi yaptığı açıklamada kupayı kazanmak için oyuncularının gereken mücadeleyi sahaya yansıtacağından şüphesi olmadığını söyledi. Liman şöyle konuştu: “Bugün(5 Mart Salı) yapılacak olan Süper Kupa finalinde oynayacak takımlara öncelikle başarılar diliyorum. 2019 yılında biz UKÜ hentbol takımı olarak hep zirveyi hedefleyerek sezonumuza başladık. Antrenman programlarımızı da ayni ciddiyetle halen yapmaktayız. Hedefimiz tabi ki her maçta daha iyi performans sergilemek ve seyirciye de güzel, keyifli maçlar izletmektir. Bu bağlamda bugün yapılacak Süper Kupa finalini kazanmak üçün UKU hentbol takımı olarak gerekli mücadeleyi sahaya yansıtacağımızdan şüphem yok. Hak eden ve iyi olan kupayı müzesine götürsün.”

banner116
Anahtar Kelimeler:
Süper Kupaya Kilitlendiler
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75