banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan Cihangir
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Son Finalist Yükseliş..!
banner98








YÜKSELİŞ: 30 - YDÜ: 22

SALON: Atatürk Spor Salonu

HAKEMLER: Tolga Kınacı, Halim Güdenoğlu

YÜKSELİŞ: Mehmet Kocaman, Bükyay (2), Efe (4), Fethi (10), Yusuf (8), Muhammed (3), Süleyman (3), Mehmet Karlıtaş, Umut

YDÜ: Tolga, Dennis (11), Berke, İlkcan, Süleyman, Yunus (1), Atilla (3), Ali, Berk, Mert, Arda (3), Süreyya (1), Doğukan, Murat, Kaan, Görkem (1)

 

Hentbol Genç Erkekler Federasyon Kupasının adı UKÜ-Yükseliş oldu. Geçtiğimiz gün UKÜ’nün MGA’yı yenerek finale yükselmesinin ardından dün gece de Yükseliş YDÜ’yü yenerek adını finale yazdırdı.

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanda büyük çekişme vardı. Özellikle ilk yarıda takımlar birbirine üstünlük sağlayamazken devre 12-12 eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıda oyunda daha az hata yapan Yükseliş henüz başlarda 5 gol farklı üstünlüğe ulaştı. Oyuna tekrardan ağırlığını koyan YDÜ aradaki farkı 2 gole kadar indirmesine rağmen Yükseliş rakibinin eşitliği sağlamasına izin vermedi. Oyunun son bölümlerine girildiğinde rakibinin oyundan iyice düşmesiyle aradaki farkı açan Yükseliş karşılaşmayı 30-22 kazanarak son finalist oldu.

Karşılaşmada Yükseliş takımından ikiz kardeşler Yusuf 10 ve Fethi de 8 gol atarak geceye damgasını vuran oyuncular oldular. Buna karşılık YDÜ’den Dennis attığı 11 golle gecenin en fazla gol atan oyuncusu olmasına rağmen bu goller takımını finale taşımaya yetmedi.

 


DARBAZ: 16 - YDÜ: 21

SALON: Atatürk Spor Salonu

HAKEMLER: Erdoğan Aşık, Erdal Şamil

DARBAZ: Ülkü, Güldane, Sinem (3), Zeynep K, Gizem, Berivan, Zeynep D (1), Petek (3), Sonuç (2), Nazlı, Pınar (7)

YDÜ: Özlem, Sibel (3), Begüm, İrem, Nisa, Hicran (1), Aysu (10), Birsen (2), Dilem, Büşra (4), Duygu, Leyla (1), Latife, Zehra, Melisa, Merve

Hentbol Gençler Ligi’ne bu akşam oynanan tek maçla devam edildi. Darbaz ve YDÜ genç kız takımlarının karşı karşıya geldiği maçta YDÜ kazanarak lider UKÜ’yü takibini sürdürdü. Darbaz karşısında maç boyunca üstün bir oyun sergileyen YDÜ ilk yarıyı 12-8 önde tamamladı. YDÜ’nün üstünlüğü ikinci yarıda da devam etti ve arayı iyice açan YDÜ’de yedek oyuncular oyuna girdi. Darbaz bu şansı iyi değerlendirip aradaki farkı 3 gole kadar indirse de YDÜ’de gecenin golcüsü Aysu’nun yeniden oyuna girmesiyle fark yine açıldı ve YDÜ karşılaşmayı kazanarak yoluna devam etti. Maçta Aysu 10 gol atarak galibiyetin mimarlarından oldu.


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75