banner108
Öne Çıkanlar Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Mesarya onaylandı Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Son Finalist UKÜ..! (30-24)
banner98

Hentbol Büyük Erkekler play-off karşılaşmaları bu gece oynanan UKÜ-Yükseliş maçıyla tamamlandı. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan serinin üçüncü maçında da kazanan değişmedi ve UKÜ, Yükseliş’i 30-24 mağlup ederek adını finale yazdırdı.

İlk yarının ortalarına kadar her iki takım da birbirine üstünlük sağlayamadılar. 18’inci dakikadan itibaren UKÜ rakibine üstünlük kurmaya başladı ve ilk yarıyı 14-10 önde tamamladı.

İkinci yarıda UKÜ farkı 10 gole kadar çıkarmayı başarsa da Yükseliş oyundan kopmayarak tekrardan bu farkı 5 gole kadar indirdi, fakat bir türlü skoru dengeleyemedi.

Her iki takımın da ağırlıklı olarak yedek oyuncularla mücadele ettiği karşılaşma UKÜ’nün 30-24 üstünlüğünde sona erdi.

Maçta Yükseliş’ten Emre attığı 7 golle gecenin en çok gol atan oyuncusu oldu.

Bu sonuçla UKÜ seride durumu 3-0 yaparak finalde DAÜ’nün rakibi oldu. Yükseliş ise Gençlik Gücü ile üçüncülük için mücadele edecek.

Hentbolda üçüncülük karşılaşmaları 31 Mayıs’ta, final karşılaşmaları ise 1 Haziran’da Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak.

Haber ve Foto: Cemil Garip

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75