banner108
Öne Çıkanlar Esentepe Hamitköyü Kasım ile Vurdu.. (12) Gönyeliye acımadı (61) Göçmeni Vura Vura Yıktı.. (24) Eksikler Terimi Düşündürüyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Nefesleri Kesen Maç YDÜ’nün..!
banner98

 





2016-2017 sezonu büyükler ligi karşılaşmasında Esentepe ile YDÜ kadın takımları bu gece Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda karşı karşıya geldiler. Maç boyunca üstün olan taraf YDÜ oyunun son bölümlerine 6 gol farkla girmesine rağmen bu üstünlüğünü koruyamadı ancak karşılaşmayı 33-32 kazanmasını bildi.

 

ESENTEPE: 32 - YDÜ: 33

YER: UKÜ Arena

HAKEMLER: Ülviye Beşe, Ender Öztunca

ESENTEPE: Lamija, Ümmühan (1), Kayra, Ajda (10), Esra (1), Naciye, Şerife, Meryem, Sevgi (2), Gizem (1), Tijana (17), Nurdeniz, İvana, Nazlıcan, Elif

YDÜ: Çağla E, Havva (5), Aysu (1), Emine (3), Çiler (3), Cansın (5), Büşra K (11), Büşra Y, Çağla (5), Merve, Özlem, Hicran, Şebnem, Sibel, İrem,

 

Maça YDÜ hızlı başladı ve daha henüz oyunun başlarında rakibine 4 gollü üstünlük sağladı. Özellikle YDÜ’nün geliştirdiği hızlı hücumlar karşısında Esentepe oyuncuları geri dönemeyince YDÜ takımı Cansın ve Büşra Karabıyıkoğlu’nun kaydettiği gollerle ilk yarıyı 16-11 üstün kapadı.

Esentepe antrenörü Osman Kalyoncu takımın başında ilk kez bir maça çıkarken takımdaki birçok genç oyuncuya forma şansı verdi.

İkinci devrede de YDÜ’nün üstünlüğü uzun bir süre devam etti. Oyunun son 7 dakikasına 6 gol farkla üstün giren YDÜ olurken, bu dakikalarda rakibi üzerindeki baskıyı artıran Esentepe farkı kapatmaya başladı. Kaleci Lamija’nın başarılı kurtarışlarına bir de Ajda ile Tijana’nın güzel oyunu ve attıkları goller eklenince Esentepe farkı 1 gole kadar düşürdü ancak bu maçı kazanmasına yeterli olmadı. Maçı YDÜ 33-32 kazanarak ligde oynadığı ikinci maçından da galibiyetle ayrılmış oldu. Esentepe ise lige mağlubiyetle başlamış oldu.

Maçta YDÜ’den Büşra Karabıyıkoğlu 11 golle oynarken, Esentepe’den Ajda 10 gol ile oynadı. Esentepe’den Tijana ise attığı 17 golle gecenin en çok gol atan oyuncusu oldu.

 

Cemil GARİP

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75