banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Minikler Hentbol’da coştu..!
banner98






            Lefkoşa Atatürk Spor Salonunda gerçekleşen KKTC Hentbol Federasyonu Minikler Hentbol Şöleni ile yine bir farkındalık yarattı. Kıbrıs Vakıflar İdaresi ve Koop Süt’ünde destekleri ile sporcular güzel bir gün geçirdi.
Hentbol Minikler şöleni için Şahlan Spor, Digem, YDÜ, Girne Üniversitesi,Serdarlı ve UKÜ’sinin kız ve erkek takımlarının katılımıyla tam bir şölen havasında geçen Minikler Şölelinin şampiyonu ise tüm katılan takımlar oldu.



        Akyön: ‘Her insanın içinde bulunan bir sevgidir hentbol sevgisi’ Başkan Akyön ‘Minik kardeşlerimize düzenlemiş olduğumuz şölen havasındaki turnuvada amacımızın Hentbol sevgisini bu küçük kardeşlerimize aşılamaktır. Turnuva boyunca sporcuların hem eğlenmesini hemde Hentbolu öğrenmelerini biraz olsun aşılaya bildiydiysek ben ve yönetim kurulu büyük bir başarmış iş  olduğumuzu düşünmekteyim. Amacımız Hentbol sevgisini aşılamak’ olduğunu dile getiren Akyön ayrıca turnuva için desteklerini veren Vakıflar İdaresine, ALGIM (Lefkoşa Özel Eğitim Vakfı ve Koop Süt’te vermiş oldukları destek içinde teşekkür etti.Akyön ayrıca yeni bir farkındalık için de 5 Ekim Çarşamba günü Yıldız Erkekler ve Yıldız Bayanlar Süper Kupa maçlarınıda Güzelyurt’da olacağını söyleyerek tüm Güzelyurt halkını da Süper Kupa maçlarını seyretmeyede davet etti.

 

 

 

           

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75