banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan Yalova
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Millilerimiz Şampiyonluğa Koşuyor..!
banner98

24.Ramazan Demir Açık Alan Hentbol Turnuvası’nda mücadele eden KKTC Hentbol U15 Kız Milli Takımı dün günü boş geçirdikten sonra bugün oynadığı iki karşılaşmayı da kazanarak 3’te 3 yaptı. İlk gün ele geçirdiği liderliği bugün aldığı galibiyetlerle pekiştiren takımımız son maçını yarın Giresun ile oynayacak. Grupta yenilgisi bulunmayan tek takım olan takımımız yarın Giresun’u yenmesi halinde şampiyonluğa ulaşacak.

KKTC: 16 – Bursa Bosh: 2

Günün ilk maçında Bursa Bosh ile karşılaşan takımımız ilk yarı maç heyecanı ile top kapmakta zorlansa da ilk yarıyı 6-1 önde tamamladı. İlk yarıya oranla ikinci yarıda daha iyi bir oyun sergileyen takımımız karşılaşmayı 16-2 galibiyetle tamamladı.

KKTC:17 – Ankara Yenimahalle: 6

Günün ikinci maçında karşı karşıya geldiğimiz grubun güçlü ekibi Ankara Yenimahalle maçı öncesi takım antrenörlerimiz oyuncuları maça iyi motive olmalarını sağladılar. Gerek savunmada gerekse hücumda oldukça iyi oynayan takımımız ilk yarısını 9-3 önde tamamladığı karşılaşmayı 17-6 kazanarak yenilgisiz liderliğini sürdürdü.

Haber: Cemil GARİP

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75