banner108
Öne Çıkanlar Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..! Gökhana 17 Maç Ceza..! Transferde 216 İmza..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Maçlar Nefes Kesti..!
banner98

Hentbol U20 Gençler Ligi’nin ikinci haftası tamamlandı. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan kızlar maçında UKÜ-DİGEM’i 28-23 mağlup ederken, UKÜ Arena’da oynanan erkekler maçında UKÜ ile MGA 22-22 berabere kaldılar.

DİGEM:23 – UKÜ:28

Gecenin ilk maçı Atatürk Spor Salonu’nda UKÜ ile DİGEM kızları arasında oynandı.

Maça iyi başlayan UKÜ 3 farklı üstünlüğü yakalasa da ilk yarının sonlarına doğru DİGEM farkı bir gole indirerek ilk yarıyı 12-11 geride kapadı.

İkinci yarıda da çekişme devam etti. DİGEM maçta beraberliği de yakaladı ancak öne geçme fırsatını bulsa da değerlendiremedi.

Maçın son 5 dakikasında oyundaki üstünlüğü ele geçiren UKÜ 5 gollü farkı yakaladı ve karşılaşmayı da 28-23 kazanarak ligdeki ikinci galibiyetini elde etti.

Maçta UKÜ’den Gülem kaydettiği 9 golle galibiyette büyük rol oynarken maçın en çok gol atan oyuncusu 11 golle DİGEM’den Beste oldu.

UKÜ:22 – MGA:22

Gecenin ikinci maçı UKÜ Arena’da UKÜ ve MGA erkek takımları arasında oynandı.

Büyük çekişmeye sahne olan maçın kazananı olmadı. Karşılaşmaya hızlı başlayan UKÜ maçta 6-1 öne geçti.

Ancak MGA takımı maçtan kopmayarak önce oyunda dengeyi kurdu ardından da oyun üstünlüğünü ele geçirdi.

Maçı beraberliğe getiren MGA daha sonra öne geçerek ilk devreyi 11-9 önde tamamladı. İkinci yarıda her iki takımın mücadelesi artarak devam etti.

Karşılaşmanın son dakikasına her iki takım 22-22 beraberlikle girdiler. Bitime 12 saniye kala kazanılan 7 metre atışını UKÜ’den Doğuş gole çeviremeyince UKÜ galibiyetten oldu ve maç da 22-22 eşitlikle tamamlanarak her iki takım birer puana razı oldular.

MGA takımından Batuhan ve Deniz kaydettikleri 6’şar golle ön plana çıkarken, UKÜ’den Doğuş kaydettiği 7 golle gecenin en golcü oyuncusu oldu.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Maçlar Nefes Kesti..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75