banner108
Öne Çıkanlar Gönyeliye acımadı (61) Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sapsızoğlu Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kupanın Şampiyonları Esentepe ve DAÜ..!
banner98

2017-2018 Hentbol Büyükler Ligi Federasyon Kupasında final maçları dün gece oynandı. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalarda kadınlarda Esentepe, erkeklerde de DAÜ kupanın sahibi oldular.

Gecenin ilk finalinde YDÜ ile Esentepe kadın takımları karşı karşıya geldiler. Baştan sona üstün oynayan Esentepe Marija ve Ajda’nın eksikliğine rağmen rakibi karşısında kazanmasını bildi.

Karşılaşmanın ilk yarısında Esentepe YDÜ karşısında 5-6 gollü farkı yakalayınca daha rahat bir oyun sergilemeye başladı. YDÜ hızlı hücumlarla ve uzun atılan toplarla sonuca gitmek istese de bunda başarılı olamadı ve ilk yarı Esentepe’nin 17-11 üstünlüğünde tamamlandı.

İkinci yarıda YDÜ ayni oyun sisteminde oynamaya devam etti. Zaman zaman aradaki farkı azaltsa da bir türlü rakibini yakalayamadı ve karşılaşma da Esentepe’nin 33-29 üstünlüğünde tamamlandı.

Gecenin ikinci finalinde DAÜ ile UKÜ erkek takımları karşılaştılar. Oldukça tempolu geçen karşılaşmanın ilk 20 dakikasında başabaş bir oyun vardı. Bu dakikadan sonra DAÜ oyuna ağırlığını koyunca, özellikle Özden’in kaydettiği gollerle aradaki farkı açmaya başladı. İlk yarı DAÜ’nün 14-11 üstünlüğünde tamamlandı. İkinci yarıda da karşılıklı gollerle başladı ancak DAÜ oyunun son dakikalarına 5 farklı üstünlükle girdi. Karşılaşmanın son dakikalarında UKÜ aradaki farkı 3 gole kadar düşürse de DAÜ rakibinin farkı daha fazla kapatmasına izin vermedi ve karşılaşmayı 30-27 kazanarak bu sezon dördüncü kupasına ulaştı.

Karşılaşmalar sonunda düzenlenen ödül töreninde şampiyon takımlara kupa ve madalyalarını Federasyon Başkanı Mustafa Akyön verdi.

(Cemil GARİP)

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75