banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTGden Farklı Prova.. (41) FUTBOLDA TÜM LİGLERDE GÜNÜN SONUÇLARI..! Zor da olsa Cihangir..! (2-1) Bağcıl Simonu Ülkesine Yolladı!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

KTSYD Kupası’nda UKÜ – DİGEM Finali..!
banner98

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) ile Hentbol Federasyonu işbirliğinde düzenlenen KTSYD Hentbol Kupası kadınlar mücadelesinde yarı final maçları bugün oynandı.

KKTC Telsim’in katkılarıyla CIU Arena’da oynanan kupadaki ilk yarı finalde Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) ile Şahlan karşı karşıya geldi. İlk yarıyı 24-11 önde tamamlayan UKÜ, karşılaşmayı da 42-26 kazanarak kupadaki ilk finalist oldu.

Günün ikinci yarı finalinde DİGEM ile Levent karşılaştı. DİGEM ilk yarısını 19-12 önde tamamladığı karşılaşmayı 39-25 kazanarak finalde UKÜ’nün rakibi oldu.

Finalde maçın oyuncusu da seçilecek

Seyircisiz olarak CIU Arena’da gerçekleşen KTSYD Hentbol Kupası’nda kadınlar finali 20 Aralık Pazar günü saat 13.00’te oynanacak. Final karşılaşmasının ardından düzenlenecek ödül töreni ile takımlara kupa ve madalyaları takdim edilecek.

Finalin ardından ayrıca ‘UHL Spor Maçın Oyuncusu’ ödülü de belirlenecek ve Sport Target tarafından seçilecek oyuncuya hediye çeki takdim edilecek.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75