banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kazananlar YDÜ ve UKÜ Oldu..!
banner98





KKTC Hentbol Federasyonu tarafından organize edilen 2017-2018 Sezonu Gençler Hentbol Ligi’ne bu akşam genç kızlarda oynanan iki karşılaşma ile devam edildi. Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalarda YDÜ ve UKÜ geceyi galibiyetle kapadılar.

 

YER: Girne Ertuğrul Spor Salonu

HAKEMLER: Varol Baykara, Mehmet Artemel

MERİT A.YEŞİLOVA: Sahra (3), Gülten (2), Erna, Tuba, Ayşegül, Nazar S (9), Havvanur, Sedef (1), Ezgi, Selin, Aysema (2), İrina, Nazar Ç (2), Hüsniye, Eylül (2)

YDÜ: Özlem, Sibel (8), İrem (12), Nisa (7), Hicran (3), Begüm (6), Dilem (7), Büşra (4), İnci (1), Dilek

MAÇ SONUCU: 21-48

 

Gecenin ilk karşılaşması Merit Alsancak Yeşilova ile YDÜ genç kız takımları arasında oynandı. Ligde son sırada bulunan ve Play-off’lara kalma şansı olmayan Merit Alsancak Yeşilova takımı karşısında rahat bir galibiyet elde eden YDÜ play-off’lara ikinci sıradan katılma şansını devam ettirdi. İlk yarısını 26-8 önde tamamlayan YDÜ karşılaşmayı da 48-21 kazanarak yoluna devam etti.

Karşılaşmada İrem attığı 12 golle en çok gol atan oyuncu oldu.

 

YER: Girne Ertuğrul Spor Salonu

HAKEMLER: Ender Öztunca, Ülviye Beşe

ŞAHLAN SPOR: Aslıhan, Nuray (8), Kardelen (4), Ülkü, Birsen (1), Ezgi (2), Leyla (1), İklim, Fatma, Edanur, Sezen, Beyzanur, Elif

UKÜ: Mukaddes, Derya, Gülem (4), Hayat, Mercan (2), Esra (6), Deniz (6), Nihansu, Sibel, Didem, Biray, Hilal, Esma, Melisa (3), Sevilay (6), Özlem

MAÇ SONUCU: 16-27

 

Gecenin ikinci karşılaşmasında ise Şahlan Spor ile yenilgisiz lider UKÜ takımları karşı karşıya geldiler. Rakibine ligdeki ilk yenilgisini tattırmak amacıyla maça çıkan Şahlan Spor ilk yarıda rakibiyle başabaş mücadele etse de ikinci yarıda gerçekleştirdiği ataklardan boş dönmesi ve yapılan top kayıpları nedeniyle bu amacında başarılı olamadı. İlk yarısı UKÜ’nün 10-7 üstünlüğünde tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında UKÜ farka giderek karşılaşmadan 27-16’lık galibiyetle ayrıldı. UKÜ bu sonuçla ligdeki hem yenilmezliğini hem de liderliğini sürdürmüş oldu.

Karşılaşmada Şahlan Spor’dan Nuray, UKÜ’den de Esra, Deniz ve Sevilay kaydettikleri 6’şar golle maçın en golcü oyuncuları oldular.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75