banner108
Öne Çıkanlar Doğan Afün kktc spor arenasporkolik Sabrımız Taşmıştır..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İskele’de Hentbol şöleni büyüledi..!
banner98





            İskele Belediyesi Makenzi Halk Plajı’nda bu yıl 10.’su düzenlenen İskele Belediyesi plaj hentbol turnuvası, yine renkli görüntülerle sahne oldu.Turnuva Dans Fm ve Enerji Fm üzerinden de canlı yayınlanarak iki gün boyunca hem sporcular hemde haftasonunu İskele Makenzi Halk Plajında geçirenler için dolu dizgin bir iki gün oldu.


KKTC Hentbol Federasyonu’nun düzenlemiş olduğu turnuvaya Digitürk, Gürpınar Su, Girne Özgür Ada Lions Klubü, Dance Fm, Enerji Fm ve İskele Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşen turnuvada Yıldız Erkek  Launch Cars Yıldız Bayanlarda  Yüksekbaş Gıda 

Büyük Bayanlar YDÜ Büyük Erkelerde Turnuva şampiyonu olurken,


Turnuvada;

En Estetik Yıldız Bayan Petek Koç (Çakıcı Emlak)

En Estetik Yıldız Erkek Ahmet Şanverdi ( Launch Car)


En Estetik Büyük Bayan Aysu Manecioğlu (Y.D.Ü)


En Estetik Büyük Erkek Doğay Ever (Hands Bulls) Şeçilirken Federasyon Başkanı turnuvaya katkılarından dolayı İskele Belediye Bsşkanı Hasan Sadıkoğlu, Girne Özgür Ada Lions Klubü Başkanı Fisün Özsun, Dance Fm ve Enerji Fm Direktörü Tolga Ferhat Çelebi teşekkür plaketi verildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75