banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MAĞUSA TÜRK GÜCÜ - YENİ BOĞAZİÇİ : (4-0) Kazanmak istiyorlar Ralli Şampiyon Melekler Kupası Yeni Erenköy ve Polatpaşanın..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İlk Finalist Yükseliş..!
banner98

Yaşama Sporla Bağlan U19 Hentbol Erkekler Ligi Play-off ilk karşılaşmaları bu gece oynandı. Mağusa MGA Arena’da oynanan karşılaşmada MGA’yı 31-22 mağlup eden Yükseliş 1-0 önde başladığı seride durumu 2-0 yaptı ve adını finale yazdıran ilk takım oldu. Karşılaşmanın ilk yarısını da Yükseliş 15-9 önde tamamlamıştı.

Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynanan gecenin diğer maçında ise YDÜ, UKÜ’yü 25-24 mağlup etti ve seride durumu 1-1’e getirdi. UKÜ karşılaşmanın ilk yarısını 14-12 önde tamamlamasına rağmen bu üstünlüğünü maç sonuna kadar koruyamadı. Erkeklerde finale yükselecek olan ikinci takımı oynanacak olan “Play- Off Gerekirse” maçı belirleyecek.

Kızlarda Play-off maçları 13 Aralık Perşembe akşamı Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda oynanacak.

Program şöyle:

18.00 Esentepe EYASK-YDÜ

19.30 Şahlan-UKÜ

Hakemler Kulaklıkla İlk Kez Maç Yönetti

Hentbol Federasyonu tarafından kulaklıkla maç yönetme bu gece oynanan play-off karşılaşmalarında ilk kez uygulanmaya kondu. Hakemlere geçtiğimiz günlerde kulaklık kullanımı konusunda eğitim verilmişti. Böylelikle futboldan sonra hentbolda da hakemler kulaklıkla maç yönetmeye başladılar.

Haber: Cemil GARİP

banner116
Anahtar Kelimeler:
İlk Finalist Yükseliş..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75