banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG İskele
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

HTL Şampiyonluğa doğru..!
banner98

 




2017-2018 Eğitim Yılı Liseli Gençler Hentbol müsabakalarına bugün oynanan iki karşılaşma ile devam edildi. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalarda son 5 yılın şampiyonu Haydarpaşa Ticaret Lisesi (HTL) ile Yakın Doğu Koleji (YDK) karşı karşıya gelirken, Anafartalar Lisesi (AL) ile Hala Sultan İlahiyat Koleji (HSİK) kız takımları karşılaştılar.

 

HTL:20 – YDK:13

YER: Atatürk Spor Salonu

HAKEMLER: Mehmet Artemel, Erdoğan Aşık

HTL: Şerife, Melisa (1), Nuray (3), Sevilay (8), İnci, Esra (5), Yaren (1), Latife (2), Biray, Ayşegül, Sibel, Zeynep

YDK: Özlem, Sibel (5), Gamze, Verda, Lal, İrem (6), Sevgi, Hicran (2), Dilek, Mübeccel, Hajır, Dilem, Petek

 

Günün ilk maçında HTL kızları ile YDK kızları karşı karşıya geldiler. Son 5 yılın şampiyonu HTL gruptaki üçüncü maçında karşılaştığı YDK’yı 20-13 yenerek 3’te 3 yaptı ve liderliğini sürdürdü. HTL, ilk yarısını da 11-4 önde tamamladığı karşılaşmayı 20-13 kazanarak grubu lider tamamlamayı büyük ölçüde garantilemiş oldu.

 

HSİK:5 – AL:35

YER: Atatürk Spor Salonu

HAKEMLER: Mehmet Artemel, Erdoğan Aşık

HSİK: Merve, Nazife, Leyli, Kamile, Leyla, Selin (1), Nupelda, Dilara, Döndü, Zeynep (4), Ayşe, Gül, Fatma

AL: Meryem, Sema, Aslıhan (5), Kayra (17), Nurdeniz (1), Beyzanur, Melsa, Nazlıcan (4), Birsen, Sinem, Şerife (6), Beyza (2)

 

Günün ikinci karşılaşması grupta henüz galibiyeti olmayan HSİK ile AL takımlarını karşı karşıya getirdi. Bu sezon şampiyonluk parolası ile yola çıkan AL bu maç öncesi oynadığı iki karşılaşmanın birini kaybedip birinde de berabere kalmıştı. AL, grubun zayıf takımı HSİK karşısında rahat ve farklı bir galibiyete ulaştı. İlk yarısını 13-4 önde tamamlayan AL, bu üstünlüğünü maç sonuna kadar sürdürerek karşılaşmayı 35-5 galibiyetle tamamladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75