banner108
Öne Çıkanlar Girne DAÜ basın toplantısı yapıldı arenasporkolik Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hentbol’un Yeni Takımı; Gençlik Gücü..!
banner98




Genç üyelerden oluşan Gençlik Gücü Yönetim Kurulu bugün bir yeniliğe daha imza attı ve Gençlik Gücü Hentbol Takımı oluşturma kararı aldı.

Gençlik Gücü Hentbol Takımı’nın kurulduğu Cafe Sumi’de yapılan toplantı sonrası açıklandı. Gençlik Gücü Hentbol Takımı’nın şube başkanlığına Zeeb Choudhry atandı.

Kendisi de bir hentbolcu olan Gençlik Gücü Hentbol Takımı Şube Başkanı Zeeb Choudhry, hedeflerinin başarılı bir takım oluşturmak olduğunu açıkladı.


İmzalar Yarın Atılacak

Yeni oluşturulan Gençlik Gücü Hentbol Takımı’nda görev yapacak olan teknik direktör ve sporcuların yarın Cafe Sumi’de atılacak.

Gençlik Gücü Hentbol Takımı Şube Başkanı Zeeb Choudhry, “Takımda şampiyon bir teknik direktör ve şampiyon sporcular görev yapacak.

Zeeb Choudhry, hedefimiz önce gençlerimize spor olanağı sağlamak, ardından Gençlik Gücü adını başarılarla anılmasını sağlamaktır” şeklinde konuştu.

 
Gençlik Gücü'nde  Teknik adamlığı Hentbolun başarılı ismi Turgut Karamanğlu'nun getirildiği öğrenildi. 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75