banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. kktc spor Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hentboldan Meclis Ziyareti..!
banner98

Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı ve Başbakan ziyaretlerinin ardından bugün (29 Ocak Salı) de KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Teberrüken Uluçay’ı ziyaret eden federasyon heyeti proje detaylarını aktardı ve federasyon projelerini tanıttı. Lefkoşa surlar içindeki İlkokul 3.sınıf öğrencilerinden oluşan 100’e yakın çocuğa başlatılan ücretsiz hentbol eğitimleri, haftanın 2 günü çeşitli spor salonlarında devam ederken U17 Liglerinde de maçlar tüm heyecanı ile oynanıyor.

DERVİŞ MİŞON İÇİN KURALAR ÇEKİLİYOR

Hentbol camiasının unutulmaz isimlerinden merhum hentbolcu Derviş Mişon anısına gerçekleştirilen turnuva için kura çekimi yapılıyor. KKTC Hentbol Federasyonu yaptığı duyuruda büyük erkek ve büyük kadınlar arasında gerçekleşecek Derviş Mişon Kupası için kura çekiminin yarın (30 Ocak Çarşamba) yapılacağı duyuruldu. 11-15 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan Derviş Mişon Kupası kura çekimi saat 18.30’da federasyon lokalinde gerçekleşecek.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75