banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hentbolda UKÜ’den çifte zafer..!
banner98

 




Kadınlar ve erkeklerde 3'er okulun mücadele ettiği şampiyonada son maçlar bugün oynandı. CİU Arena'da yer alan maçların ilkinde kadınlarda UKÜ ile YDÜ karşı karşıya geldi. Şampiyonu belirleyecek karşılaşma büyük çekişmeye sahne oldu. UKÜ son bölümde iyi savunma yaparak mücadeleden 22-19 galip ayrıldı ve 2’de 2 yaparak şampiyonluğa ulaştı. Kadınlarda YDÜ ikinci, DAÜ üçüncü oldu.


Erkeklerde ise şampiyonu belirleyecek maçta UKÜ ile DAÜ karşılaştı. UKÜ baştan sona üstün oynadığı mücadeleyi 25-18 kazanarak 2’de 2 yaptı ve şampiyon oldu. Erkeklerde de ikinciliği YDÜ, üçüncülüğü ise DAÜ elde etti. Maçların ardından düzenlenen ödül töreninde sporculara madalyaları Hentbol Federasyonu Başkanı Mustafa Akyön ve Üniversite Sporları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Simay Kanan tarafından verildi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75